Furnizați numărul (numărul) de telefon cu cereri unde puteți fi contactat în ziua programului.

Furnizați numărul (numărul) de telefon cu cereri unde puteți fi contactat în ziua programului.

Este modul nostru de a -l plăti înainte pentru a -i ajuta pe ceilalți. ”

Spațiul pe care Generozitatea Gribbles a ajutat -o ajutat conține o gamă largă de echipamente de exerciții specializate. Echipele noastre de reabilitare vor folosi această resursă pentru a ajuta pacienții să se recupereze după procedurile de transplant, precum și să se tonerin catena pregătească pentru operațiuni cu terapie „prehab”, care se arată că produce beneficii majore pentru rezultatele pe termen lung ale pacienților.

În iunie, Ken și Elizabeth au vizitat studioul personal pentru o mică ceremonie de tăiere a panglicilor, împreună cu Dr. Allenspach și Marwan Abouljoud, M.D., directorul Institutului de Transplant Henry Ford.

Astăzi, Elizabeth s -a întors să se bucure de o viață activă: a fost încântată la începutul acestui an, după ce a urcat pe dealul abrupt care a dus la cabana ei pe cont propriu pentru prima dată de la transplantul ei. De asemenea, ea petrece cât mai mult timp cu cei doi copii și trei nepoți, pe care îi numește cel mai bun medicament din lume.

În timpul unei conversații recente, Elizabeth a împărtășit o poveste despre detectarea unui Bunting Indigo – o pasăre migratoare albastră strălucitoare – vizitând alimentatorul pe care Ken l -a amenajat în afara ferestrei cabanelor. A fost primul pe care l -a văzut.

„Ea vede toate aceste lucruri acum, încât a venit atât de aproape să nu vadă niciodată”, a reflectat Ken.

Elizabeth a încheiat gândul său: „Și eu eu apreciați fiecare dintre ei. ”

Rezidență chirurgicală ortopedică

Este plăcerea mea să vă extind o întâmpinare călduroasă la Programul de rezidență pentru chirurgie ortopedică Henry Ford/Wayne State University! Scopul principal al programului nostru de formare a rezidenței este cultivarea chirurgilor ortopedici bine rotunjiți, pricepuți, cunoscuți, plini de compasiune și etic. Un absolvent al acestui program va putea începe practica independentă fără o pregătire suplimentară de subspecialitate. Cu toate acestea, așa cum este acum tendința actuală în ortopedie, majoritatea rezidenților noștri urmează instruire subspecialitate și, în ultimii ani, au reușit să asigure unele dintre cele mai prestigioase burse din țară. Suntem destul de mândri de ceea ce a realizat fiecare dintre absolvenții noștri.

Programul nostru este aprobat pentru șase rezidenți din fiecare clasă și acreditat complet prin Consiliul de Acreditare pentru Educația Medicală Absolventă. Curriculum -ul nostru educațional este conceput pentru a îndeplini toate cerințele pentru a începe procesul de certificare a chirurgiei ortopedice la American Board of Orthopedic Chirurgie la absolvire.

Acesta este un moment interesant pentru a fi implicat în educația chirurgicală, iar Henry Ford este poziționat la marginea principală în lucrul pentru crearea acestor modificări. Avem toată infrastructura pe care este nevoie pentru a realiza un program de formare de top (un centru de traumă de nivel I și centru regional de referință terțiară de îngrijire terțiară, un spital comunitar suburban excepțional, centru de simulare de ultimă generație, facilități de cercetare excepționale, etc.), dar oamenii sunt cei care ne definesc programul. Facultatea și personalul nostru au o adevărată pasiune pentru educație, cercetare și servicii și căutăm aceeași dedicație în rezidenții noștri.

Acesta este un moment de creștere mare și prosperitate reînnoită în Detroit și sud -estul Michigan. Zonele noastre din centrul și centrul orașului sunt pline de energie. Sper să aveți șansa să vă uitați în jurul orașului nostru și să vedeți o parte din renaștere pentru voi.

Mai important, vă încurajez să petreceți ceva timp cu facultatea, personalul și rezidenții noștri. Cunoașteți cine suntem și cum vă puteți încadra în familia noastră. Cu stimă, S. Trent Guthrie, MD, FAOA Residency Program Director Asistent Clinic Profesor, Departamentul de Medicină al Universității de Stat Wayne, Departamentul de Chirurgie Ortopedică, Divizia de Ortopedică Henry Ford Medical Group

Obțineți îngrijirea de care aveți nevoie

deja un pacient Henry Ford?

Pentru cea mai bună experiență, pacienții Henry Ford existenți pot solicita și se auto-programează programări prin Henry Ford Mychart. Conectați -vă la MyChart

dacă aveți o urgență, sunați la 911 sau mergeți la cea mai apropiată cameră de urgență. Camerele de urgență ale lui Henry Ford au zone de îngrijire separate pentru cei cu simptome COVID-19.

Alte opțiuni de îngrijire

Testarea capidă

Henry Ford oferă doar teste de capcane pentru pacienții consacrați care au fost referiți la testarea medicului lor. Multe locații din Michigan oferă teste convenabile și gratuite. Găsiți un site de testare covid în apropierea dvs. și aflați mai multe despre momentul în care să fiți testați.

solicitați o nouă programare a pacientului

din cauza lipsei de personal, ne confruntăm cu unele întârzieri în programarea programării. Apreciem răbdarea ta. Vă rugăm să utilizați MyChart pentru a programa și solicita programări pentru cel mai scurt timp de așteptare. Puteți completa, de asemenea, formularul de mai jos sau sunați:

 • Ați fost vreodată într -o locație Henry Ford? * Motiv pentru programare * Specialitate * Numele doctorului (dacă este cunoscut) Datele preferate și locația preferată de timp * Altă locație prenumele * Nume * Data nașterii Introduceți MM/DD/YYYY Format * Adresa * Oraș * Stat/Provincie * Cod zip/ Cod poștal * Telefon * Email * Numele de asigurare și numărul abonaților * Nume de contact Autentificare cerere Connect.FORM PATERN.HC4__MOSTRECENTLAEDSOURCE__C pacient.Leadsource HC4__inquiry__c.HC4__Subject__c HC4__inquiry__c.hc4__Status__c HC4__inquiry. /H2>

  Henry Ford Ford Program Dietetic Internship Departamentul de servicii alimentare și nutriție 2799 West Grand Boulevard Detroit, Michigan 48202-2689 (313) 916-3473

  instrucțiuni

  Vă rugăm să Citiți cu atenție următoarele informații. Nerespectarea procesului de cerere cu exactitate și complet va determina eliminarea aplicației dvs. Aveți politici și proceduri în vigoare pentru a se asigura că cerințele de grad și cursuri aplicabile sunt finalizate înainte de înscrierea la stagiul dietetic. Solicitanții trebuie să absolve și să obțină o declarație de verificare sau o declarație de intenție de la un program didactic acreditat de acend. Nu sunt necesare ore de practică supravegheate și evaluare directă pentru învățarea anterioară a stagiarilor.

 • GPA minim: un 3.0 este punctul minim de notă media pe care un solicitant trebuie să fie luată în considerare pentru o numire la program.
 • Experiență de muncă anterioară: experiențe profesionale în spital, dietetică clinică sau servicii alimentare spitalicești, în nutriția comunitară sau în orice activitate de îngrijire a sănătății sau servicii alimentare, împreună cu experiențele de supraveghere. Experiențele pot fi ca angajat sau ca voluntar: patruzeci (40) ore minim și confirmarea acestei experiențe este necesară în cel puțin una dintre scrisorile de referință.
 • activități & amp; Organizații: Activitățile extracurriculare ale solicitanților și apartenența organizațională oferă o perspectivă suplimentară asupra intereselor lor și a capacității lor de a lucra cu alții, motivație, maturitate și potențial de conducere.
 • Recența cerințelor educației: CDR a eliminat recența cerințelor de educație în 1996. Depinde de programele individuale să stabilească cerințe de admitere pe baza a ceea ce este necesar pentru succesul în program. Stagiul dietetic Henry Ford Ford necesită:
 • 0-5 ani: actualizarea nu este necesară.
 • 5-10 ani: 6 semestru sau 9 sferturi.
 • 10 ani sau mai mult: îndeplinește cerințele academice actuale de nutriție și dietetică cu nu mai puțin de 8 ore de semestru de 12 sferturi. O declarație de verificare, semnată de directorul programului și o transcriere care documentează finalizarea cursurilor necesare. (Vă rugăm să rețineți că declarația de verificare trebuie să fie finalizată în termen de cinci ani înainte de data cererii.)
 • Solicitanți de grad străin

  Solicitanți, care și -au obținut educația în afara SUA și a acesteia Teritoriile, trebuie să le valideze gradul academic ca fiind echivalent cu bacalaureatul diplomei de master conferite de un colegiu sau universitate acreditată regional din S.U.A. Validarea unei diplome străine nu elimină necesitatea unei declarații de verificare a finalizării unui program didactic în dietetică.

  Selecția de stagiari dietetici

  Datele termenului

  Următoarele date de termen și datele de întâlnire pentru potrivirea computerului dietetică dietetică pe computer Programările de stagiu au fost stabilite în colaborare cu D & amp; D Digital și DiCAS.

  Date pentru procesul de potrivire a computerului – aprilie 2022

  Atât pentru D & amp; d digital & amp; DICAS Solicitantul Notificării Solicitării Solicitantului pentru numirea Solicitării Data Positării programelor cu funcții deschise aprilie 2022

  15 februarie2022

  Duminică, 3 aprilie 2022 Începând cu ora 18:00 Central Time Luni, 4 aprilie 2022 se încheie la ora 18:00 Zona orală a Programului de stagiu dietetic joi, 7 aprilie 2022

  Faza de aplicare

  Programul de stagiu dietetic Henry Ford Hospital participă la sistemul de aplicații centralizate de stagiu dietetic (DICAS). Toate cererile trebuie depuse prin DICAS.

  Ca parte a procesului de solicitare, va trebui să:

  dicas Online P.O. Caseta 9118 Watertown, Massachusetts 02471 Telefon: (617) 612-2855 Email: [email protejat]

  Responsabilități suplimentare ale solicitantului:

  Solicitanții sunt responsabili pentru obținerea materialelor de aplicație actuale de la stagiile dietetice (DI). Etapele de bază ale acestui proces sunt: ​​